Vzpomínky na budoucnost

Vzpomínky na budoucnost

Anotace: Z vlastní koláže až do dětenické náruče

Sušené vzpomínky
přetékají
z růžové obálky
budoucnosti

a tleskají
vyhynulými květy
ve stopách
prošlapaných bot
bílého slunce
očních doteků

Vzpomínky na budoucnost
zalévané rosou všedních dnů
zúžených vlásečnic
současnosti

Proužky poloprázdné sklenice
uvazují mašli
poloplné rtěnce úsměvů
otazníků
ve ztracené tkaničce
tenisky útěků
před čekáním
na další „možná“
v ovladači prázdných týdnů

Z narozeninových bublinek
nalévám středověký smích
na lžičku
schovanou v kapse džín
pro všechny případy
… co kdybychom si spolu dali
kafe

(nechci si při míchání spálit prsty)
Autor Levandule, 17.09.2007
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: G.P.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale dáte si...

17.09.2007 15:21:00 | Bíša

Já, vidíš, to kafe jsme si nakonec ani nedali... :-)

17.09.2007 12:11:00 | G.P.

krásné to bude v budoucnosti a kávu si asi také dám,tu raději hned.

17.09.2007 10:49:00 | s.e.n

:-)..krásné vzpomínání na budoucnost..

17.09.2007 10:21:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí