Ve špitálu

Ve špitálu

Anotace: .................

Myslím na tebe,
na dny s tebou strávené,
když ve špitálu,
ležím na lůžku,

modroočko snad se ti do očí,
ještě v životě pohlednu,
jsem nyní na pomezí života a smrti,
po bitvě,co trvala jen chvilku,

horečka mě tělo spaluje,
jsi ta,co drží při životě,
když Habsburkové po zemi,
stín a pláč rozsévají,

jediné co přeji si,
pohlédnou ti do očí,
slyšet tvůj hlas líbezný,
v klidu se líbat sami,

chvilku zapomenout,
na děs a hrůzu,
co prochází zemí….

po Bílé Hoře….
Autor Vlk v rouše, 17.09.2007
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné, umíš si dokonale hrát se slovy!

19.09.2007 15:14:00 | Magdiczka

Výborná !

18.09.2007 08:12:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí