Pro štěstí

Pro štěstí

Anotace: Pro kamaráda Tomíka, jehož zítra čeká zkouška...maturitní!

Vše člověk dokáže,
jen věřit
nemít strach.
Ač sama,
s Tebou jsem -
v svých myšlenkách.

Pro Tvoje štěstí
pevně své pěsti
zatínám;
jak já Ti věřím,
věř i sobě
sám.
Autor Ollie, 19.05.2005
Přečteno 672x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí