Pokřivená realita

Pokřivená realita

Anotace: Ztrácím se...

Ztrácím se ve svém zoufalství

všechno vidím jako v pokřiveném zrcadle

Ztrácím se ve svých snech

mám pokřivenou realitu

Mám pocit že mne někdo sleduje

bojím se jít už i domů

chci utéct do lesů

a hledat pohádkové bytosti

Budu je hledat až do konce svého života

já věřím že jsou

Jen se mi schovávají

a já nevím proč

Zmatkuji a hledám

ale asi nenajdu

nikdy se mi neukáží

ale proč?
Autor Elizabeth-Lili, 17.09.2007
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: cevert
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle je nádherná, úplně to cítím,sakra, už sme dospělý...1***

05.02.2008 06:58:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí