Pošta

Pošta

Anotace: o psaní a tak ...

To spíš anděl přinese ti zprávu
než holub od nás k vám by doletěl
vím že jsi nedočkavá, možná trochu v právu
však já zapomněl, co napsat jsem ti chtěl.

A anděl stále neletí,
aby ti donesl můj list,
jak vroucí je to objetí,
jak chtěla bys ho číst.

Však stále čekáš u okna,
pohledy kloníš k parapetu,
jsi snad dívka nehodná,
dostat byť pouhou větu?

To asi anděl jinde lítá
a jiným nosí krásné listy,
snad zuříš jako šelma lítá,
však nejsem si tím jistý.

Co dnes na světě jisté je?
Já nevím na mou věru,
než se ta dívka naděje,
dám volnost svému peru.

Co na tom, že anděl nelétá,
sám donesu jí ten můj list,
zachráním ústa prokletá,
jež chtěla by si číst...
Autor Obyčejný básník, 17.09.2007
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

no z mezilidskymi vztahy jsou stale potize

07.10.2007 12:27:00 | UNDEAD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí