Kdo tahá za veškeré vášně

Kdo tahá za veškeré vášně

Anotace: Jako loutka osudu. Takhle se nedělá poezie, takhle se leckdy žije...

Člověk si příliš dlouho
hraje na lásku
a až ho opravdická
potká
teprve pak pochopí
jak je špatný
herec

Konec šedého jinotaje
Přijdeš Ty
a obrátíš mi život
naruby

Příjdeš si klidně
a prozáříš celou
mou
duši
polidštěnou
nevyřčenými slovy
touhy

Pro pár teček života
nadechnout se
Tvého těla
žít
Vyšli jsme do světa
hledat
sebe
Štěstí potká jen
statečné
miláčku
Světlo co se mihotá
uvnitř Levinase
Jsi vše čím jsem chtěla
být
Sen o kráse
padá z vrásčitých
očí
Autor Jasmin de Paris, 17.09.2007
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..moc hezké vyznání

18.09.2007 08:50:00 | Jiparo

***

18.09.2007 00:54:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí