Budoucnost

Budoucnost

Anotace: čekání na vlak...

V půlnočním svitu letí suchej, zvadlej list
stíny chodí okolo a divně se tváří
to už asi zase přijde září
Příjdou další slova, která boří vzdálenosti
Budeme ve všem nacházet nové posloupnosti
S dalším krokem budou přícházet nové naděje
My budem čekat až udělají nové koleje
Koleje takové co povedou nás do stanice stáří...
Autor Sebastian_13, 19.05.2005
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí