Topol

Topol

Anotace: Příroda je čarokrásná, jen to ticho a stromy

TOPOL

U cesty stál štíhlý strom,
jmenoval se topol
Díval se z výšky na město,
díval se na naděj,
co světlo přinesla

Z výšky viděl celý svět,
mnohdy mu mohl leckdo závidět
Závist,
toť vlastnost co tají se,
u okna ptáček mrzne venku na římse,
žebrá o jídlo:
„Najím se?“
Autor Véjinka, 17.09.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí