Moje tichá prosba

Moje tichá prosba

Anotace: Náhodná povídka o tichu lidské duše..

Moje tichá prosba

Psssst… A nastalo ticho.
Bez ticha
A přesto s tichem
Nic zvláštního – jen ticho…

To tráva přestala růst
Stromy už nezašumí
Řeka nepoteče
A ani mraky se nepohnou.

To cvrčci utichnou
Ptáci dozpívají své requiem
Zvěř se zastaví
A svět najednou bude stát…

Takové ticho nepřišlo
Ale přijde, jednou…
A v něm bude ukryto
Životní poselství lidstvu.

Zdá se vám to zvláštní?
To se mi jen zastavilo srdce
Iluze odvál vítr
A myšlenky pohltila temnota.

Ale svět to neohrozí.
Stále půjde dál a dál…
Ale zůstane to tu tiché
Tišší než obvykle

Když vtom kdosi promluvil!!!
Autor Želwice, 17.09.2007
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju za pochvalu... :-) To vážně potěší.

01.10.2007 19:39:00 | Želwice

to je pravda, tohle je povedená věc.

30.09.2007 13:14:00 | the_carrion

Díky za uznání...

19.09.2007 13:32:00 | Želwice

...moc se mi líbí!

18.09.2007 08:26:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí