padá hvězda

padá hvězda

Anotace: **

Sedím v kavárně
zasněně..
U velkého okna,
kde výhled do parku mám,
je plný růží
/Jak moc mi připomínají Tebe/
Tys růže milovala
po nich jsi voněla
/pronikavě, sladce../
A přitom mě z toho parfému
nikdy nebolela hlava..
Chybíš mi
ani nevíš jak..
Když den se dnem se setká
a nastane noc
na obloze
se hvězda vedle hvězdy vyjímá..
Sleduji je,
jako tenkrát s Tebou..
V objetí jsme společné večery trávili
a ta světýlka počítali..
"Padá hvězda,
podívej
a něco si přej.."
To byla tvá slova ke mně..
Nikdy přání svá
jsi mi neřekla..
Já jen přemýšlel
a doufal,
že splnila se všechna..
Zpívej,
říkal jsem častokrát..
Tvůj hlas hladil mě na duši
a dojímal..
Nechtěl jsem brečet před Tebou..
Teď mám Tě v představách
a bojím se,
že zapomenu..
Citům neporučím,
stále brečím..
*však už pozdě je*
Autor kakaoo, 17.09.2007
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ne, ne, pozdě nikdy není
stoupni si třeba na pavlači
a pozoruj svou kometu
šeptej jí slova co včera i nyní
nám ženám prostá, jen 3 sladká stačí
všechny boleti pak chvostem zametu

roboti píší ZVU, takže nechám odkaz: http://ni.va.sblog.cz/

19.09.2007 15:46:00 | ni.va

*nikdy prý není pozdě*

19.09.2007 01:43:00 | blue

Velmi citlivé..pěkné

17.09.2007 23:16:00 | Taog

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí