Básničky

Básničky

Anotace: veselé,smutné,slušné,sprosté.....

Lidičky

člověk tu čte básničky
o štěstí,lásce zklamání
i příroda tu zastoupena jest,
najdou se i takové
co básním nedělají čest.

Básničky o zdraví
jsou nejsmutnější,
které znám
člověk se cítí bezmocný
opuštěný a sám.

Pro ty,co je píší
mám vzkaz....
otevři oči,prohlédni
nejsi sama či sám,
máš nás.
Autor takova, 19.05.2005
Přečteno 547x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí