Všem, vám všem na Literu!

Všem, vám všem na Literu!

Anotace: Starousedlíkům i nově příchozím...

Na Literu,
poeta či těžký romantik,
všem dá své myšlenky v plen,
před vás předstoupí odhalen,
se srdcem na otevřené dlani,
předvede svá dílka i svá stýskání,

v naději ,
že stejní poetové a snílci,
potěší jeho duši trpící,
nepohrdnou jeho slohem,
jeho upřímnost ocení,
a tak dojde i uznání ,

potěšení,
kvalitou vašich děl,
spolu s ostatními z toho mám,
tak trochu patřím k vám,
svá upřímná vyjádření jste mi dali,
mnozí z vás mne tak pěkně přivítali,

zároveň,
já apeluji všem nově příchozím,
nejen v básni , je pěkný rým,
a po přečtení, všem, k těm básním,
napsat upřímné posouzení,
to pak je, leckdy zajímavé čtení...

A proto vám všem patří mé vřelé díky.
Autor Krtica, 19.05.2005
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí