nelze se vrátit

nelze se vrátit

Anotace: ...

Už prošel jsi městem dětství,
kam vrátit se nelze,
strom má mnoho větví,
a život je spleten v uzle.

Jak tento uzel rozmotat,
sám musíš si poradit,
vzpomínky z mládí nelze zahodit.

Tak vrať se ke dnům,
kdy učil jsi se číst a psát,
jen v tom spěchu nezapomeň milovat.
Autor Aluna, 18.09.2007
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Alo moc krasne jsi to napsala.

18.09.2007 10:50:00 | carodejka

Jak rád bych se navrátil.

18.09.2007 09:48:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí