Sbohem a šáteček

Sbohem a šáteček

Anotace: ...

1. Tak už zas v Klánovicích svítá
A naše lože napůl studí
Byl jsi jak chrám Svatého Víta
A čas je nejpřísnější sudí

Kdo nezná prohru časem spláče
A já Ti byla vždycky k smíchu
Pro Tebe vždy jen malý ptáče
Co uráží Tvou mužskou pýchu

Ref: Teď marně hledáš moji ruku
Marně mě voláš lákáš zpátky
Je pozdě věřit na záruku
Je pozdě věřit na pohádky

2. Je konec té Tvé nejistoty
Je konec vráskám na Tvé tváři
Dny od neděle do soboty
Jdou jak písmena v slabikáři

Karty jsou navždy nerozdány
Už nebudu Tě svlíkat z kůže
Už nebudu Ti bořit plány
Už nemusíš mi nosit růže

Ref: Teď marně hledáš moji ruku
Marně mě voláš lákáš zpátky
Je pozdě věřit na záruku
Je pozdě věřit na pohádky

3. Můj milý zažeň noční můru
Nalej si víno zapal svíčku
To Tvoje ptáče stoupá vzhůru
Odpusť tu malou slovní hříčku

Už zase v Klánovicích svítá
Čas ztěžka hojí Tvoje rány
Můj budík Tě dál stejně vítá
Karty však - stále nerozdány
Autor Petrik78, 19.05.2005
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí