Zima začíná vládnout

Zima začíná vládnout

Anotace: .................

Kde je léto zmizelé,
zima však jistě,
přichází pomalu,
ze všech stromů,
listí padá barevné,

jak barvy duhy,
slunko vychází,
když již do tmy,
se probouzíme,
když deprese,
na lidi utočí,
jak bludný rytíři,
v temné ranní ulici,

odešlo jak vojáci,
do strašlivé války,
kde jsou hřbitovy,
kytky pomalu uvadají,

šedivé je nyní nebe,
v tomhle čase,
zima a hlad přichází,
po lesech zas slyším vlky…
Autor Vlk v rouše, 18.09.2007
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo. dnešní den byl obzvlášť takový...

18.09.2007 18:57:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí