Třeba proto...

Třeba proto...

Anotace: co mají něco dát, co mají něco vzít

Ta krása temné noci,
měsíc jako lůno ženy,
křičí, volá ku pomoci.
Co nového se zrodí z něhy?
Oblaka provázaná vlnou vášně?
Třeba proto píši tyhle básně.

Co mají něco dát,
co mají něco vzít,
že člověku nedají spát,
tak důležité jako když potřebuješ pít.
Tak přece začneme žít v kráse nebe,
v těch měkkých koutech,
které sílou dostanou tě.
Autor klaris.mertlice, 18.09.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí