Není to správně

Není to správně

Anotace: ****

Není to správně,
že se mnou nejsi.
Není to správně,
že konec mě děsí.

Není to správně
a není to fér,
že musím žít
ve stylu
ztrať nebo ber.

Není to správně,
že dobře se mám?
Není to správně?
Jen poraď si sám.

Není to správně,
ale není to zbraň,
když se mi ztrácíš
mám na duši šrám.

Každý den otáčím další list,
ale ty básně nikdo nebude číst.
Řádku po řádce,
stránku po stránce...
Autor Duhová, 18.09.2007
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: martinaV, Gabi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ve stylu
strať nebo ber...
skvělý obrat... máš opravdu talent..:)

25.09.2007 14:33:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí