Injekce

Injekce

Anotace: jednou jsem ležela v nemocnici a opravdu jsem se nudila :-))

Každé ráno po šesté hodině,
píchá se zadnice každému povinně,
však jenom po dobu deseti dnů,
pak už se na protest z postele hnu.

I když jsou sestry k nám ohleduplné,
nám přeci zadnice ze strachu tuhne.
Po sedmé hodině přivezou snídani,
po čtrnácti hodinách hladu,
žaludek rád příjme stravu.
Autor Afroditi, 18.09.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nemocnice nikdy vice
prasky jehly hrozna strava
lepsi je pry slivovice
tanec, zpev a laska prava..

20.09.2007 13:42:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí