Životní smůla

Životní smůla

Anotace: Jo to je smůla... Znáte to?

Svět na mě posílal déšť,
Krupobití, blesky i sníh.
Však má víra mě nezradila
A opět vyšlo slunce.

Život na mě chystal nástrahy
Obtížné i snazší.
Vynaložila jsem svou životní sílu
Abych je překonala. A povedlo se.

Svět na mě spouštěl deprese
A srdce se mi ztratilo v tmách.
A teď mi přátelé pomohli
A já se z depresí dostala.

Život mi podtrhnul nohy
A padla jsem na kolena.
Ale rodina mi pomohla vstát.
Jejich pomocná ruka mě dostala zpět na nohy.

Lidé po mě házeli kamením
Ale já jsem utekla.
Zlé jazyky po mě plivaly lži
Ale já jsem uhnula.

Můj mozek zachvátily předtuchy
ale opět zmizely.
Kdosi mi svázal ruce
A já se i přesto vyprostila.

Ale pak přišla rána
Životní a osudová.
Dvě kulky, ty drobné kousky olova
Mi prošly hlavou.

Ale střelec se mi skrýval.
Kdo to byl?
Proč to udělal?
Jakoby mě zaslepil…

Ach PŘÍTELI… !!! ???
Autor Želwice, 18.09.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí