Jiná

Jiná

Anotace: Když má člověk strach a neví kudy kam je to zlé...

Vždycky jsi byla jiná,
a ty to moc dobře víš.
Jen přiznat si to neumíš,
jak kdyby to byla tvoje vina,
že jsi prostě takhle JINÁ.

Snažíš se být jako oni,
aby nic nepoznali.
Ale nejde ti to,
tak přiznej si TO.

Neboj se ukázat jaká jsi,
i když tvuj úkol je těžký.
To že jsi tak moc jiná,
a všechno ti to připomíná.

Teď je kolem mě jen tma,
ta tma co mě bolí,
kde se rány nezahojí,
a přitom ta tma jsem jen já a má osoba.

Mužeš potkat tisíce lidí,
ale žádný z nich tě neuvidi,
dokud nebudeš taková jakou tě chtěj oni,
ale ty víš že jsi jiná a to tě právě bolí.

Bojíš se svých pocitů
a toho jaká jsi,
chtěla by jsi býti pták,
a uletět do oblak.
Autor Magdiczka, 18.09.2007
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš to moc pěkné,ale proč tolik smutku,jsi mladá a máš všechno před sebou a jestli se ti zdá,že jsi jiná,než ostatní,tak se neměň a hlavně zůstaň sama sebou,protože je spousta lidí kolem co kvůli tomu aby zapadli dělají kraviny a hrajou si na někoho kým nejsou...ahoj a hodně štěstíčka

19.09.2007 08:13:00 | laura3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí