Zpěv Míru

Zpěv Míru

Anotace: zpěv míru pro potulné onanisty.

Krááá kráá kráá...
Zpívám zpěv míru -
Kráá kráá kráá!
Zpívám zpěv míru!

Slyšte zpěv míru na míru potřebným onanistům!

Včerejší luční kvítí lační po čumu očních kočí!
Neberte to - cetky kvíčal čalouní čeládka jen tak!

Kráá kráá kráá!
Zpívám zpěv poučeného onanisty!
Kráá kráá kráá!
Zpívám zpěv poučeného onanisty!

Září skřípe křížalou v kříži - smířím se s mířením!
Předovka chladne - choulím se v chrpě pruských uniforem!

Kráá kráá kráá!
Zpívám zpěv nepoučeného Prušáka!
Kráá kráá kráá!
Zpívám zpěv nepoučeného prušáka!

S nohama na rukou rukují kůrky k rovům!
Kůrky zašlé slávy šlépějí šikovatelských širáků - snící básníci...

Kráá kráá kráá!
----------------
Kráá kráá kráá!
---
Autor pan amanuensis, 18.09.2007
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí