(Můj) důvod existence

(Můj) důvod existence

Anotace: Tak nějak...jen tak...:-)

Všichni!

(Splečně)

/A ženy s dětma/
/Švábi bez nohou/
/A staří ožralové potácející se z baru/

Existujou bez ponětí proč

Zatímco

/Babí léto/
/Barevné listí/
/A koupalištní hluk/

Pomalu doznívají v jemném tónu léta

Když tady sedím

/Poslouchám šepot za sebou/
/Projíždějící auta/
/A vrzající se košík tlačený belhající se stařenkou přes přechod/

Se svým svědomím hraju šachy
S časem běžím o závod
A s osudem peru se v ringu

....A prohrávám život ku jedné.....

Je až směšné jak lehké je býti nic....:-)

HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
Autor Fried Green Tomatoes, 18.09.2007
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, paranoidandroid, Fried Green Tomatoes
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))
ha ha ha :-)
prostě skvělý, moje důvody existence jsou podobně absurdní...

13.10.2007 16:23:00 | paranoidandroid

jak moc mi mě to pripomíná. musím se nad tím pousmát :-) :-) :-)

05.10.2007 17:05:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí