Válce

Válce

Anotace: Z mé druhé sbírky Světu...

Sbírka: Světu 2

Lesk, lesk granátů
letí, letí do ticha
a s vyhřezlými vnitřnostmi
má duše tiše naříká.

Vln, vln oceán
nebesa plná útesů
za všechny svoje težké hříchy
si to těžce odnesu

Den, den odchází
a noc do kouta zahnaná,
nás ve tmě klidne udusí,
tahle doby zasraná..
Autor Honzeek22, 19.05.2005
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí