NE můj styl...

NE můj styl...

Anotace: Zařazení "Okopčený" tu není....Ale není to můj styl jen jsem to prostě musela napsat...Snad se Bukowski v hrobě nebude obracet moc prudce...:-)

"TY HAJZLE!"
Zavřeštěla
A polila se právě udělaným hrnkem kafe
Načež si ulevila ještě jednou
"DO PRDELE!"
Seděl jsem tam
A koukal na ní
Jen v pyžamu
A se svým pivním břichem
"Hele klid vždyť se nic nestalo"
/Myslel jsem na to kafe.../
Ujistil jsem jí
Načež se urazila
A odkráčela předníma dveřma na dvorek
/A dveřma NEzapoměla prásknout/
Zapálila si cigaretu
A začínala vzlykat
/Jak nefér je svět.../
Vstal jsem a dolil si zbytek kávy
Potřeboval jsem jí.....

Ženská žárlivost je někdy tvrdý oříšek
/Vlastně pořád/
Povzdechl jsem si
A zvedl hrnek kávy k ústům...
Autor Fried Green Tomatoes, 18.09.2007
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Fried Green Tomatoes
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím že Charles může odpočívat v pokoji

skvělý.-)

05.10.2007 22:50:00 | paranoidandroid

:p

05.10.2007 17:04:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

Pekné..něco mezi Bukovskym a Prevertem...

18.09.2007 23:31:00 | Winc

No - jestli jsi to opravdu psala Ty, tak klobouk dolů...

18.09.2007 22:25:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí