samota

samota

Anotace: prázdnota

Samota se bojí napít na kuráž
starou pavlačí
se vláčí
a voní po doutníku
Ticho smutku
usazené na deštníku
Samota otřásla mou duši
nikdo ji neuslyší
jen oko boží
hlídá lásku,
ta má místo ve své loži
dnes vyprodáno
Autor laura3, 18.09.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...samota chutná ... jak vařená bota ...

21.09.2007 01:13:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí