Realitě

Realitě

Anotace: Světu 2...

Sbírka: Světu 2

Potkal jsem vám realitu
jednou večer mezi keři.
Vzal jsem ji do svého bytu
ješte ten den na večeři.

Uvařil jsem z "Jemné směsi"
lehce kořeněné chilli,
přesto jsme v té jedné věci
jenom málo pokročili.

Opil jsem se s realitou
takže dala chilli vale!
Tím zničila mou touhu skrytou
a to tak, že dokonale.

Že jsem neměl dvě matrace
spala se mnou na kanapi.
A říkám Vám bez legrace
chrápe tvrdě jako chlapi.

A tak se ta realita
rozhodla, že u mě bude.
Až nastane konec světa
uvidi jestli už pude.

Žiju se svou realitou
v tvrdém světě reality.
Fantazii dobře skrytou
stejně tak i svoje city.

Z reality únik hledam
do novin dám inzerát:
"Realitu svoji prodam,
mohu ji i zdarma dát!"

Všichni lidé, co je mají
(nikdo se to nedoví)
reality prodávají
nebo hážou do křoví...
Autor Honzeek22, 20.05.2005
Přečteno 485x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí