Když srdce

Když srdce

Anotace: Hledat novou lásku je složitý, hlavně po tý první velký

KDYŽ SRDCE

Srdce mi řeklo,
že pláče rudé slzy,
srdce mi řeklo,
že co se stalo mě mrzí

Chtělo by zapomenout
a znovu mít rádo,
chtělo by být zdrávo a milováno

Srdce řeklo smutku a stezku dost,
srdce zas chvíli se bude smát
jen tak pro radost
Autor Véjinka, 19.09.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Bez smutku a bez stesku
vydáme se na stezku !

19.09.2007 12:02:00 | kliďaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí