Prázdnota

Prázdnota

Anotace: Všechno je jen relativní- láska, přátelství, strach...

Umíráš a všechno tě bolí,
a lidi kolem tebe jen tak chodí.
Nevšímaj si tě a ty jich,
nevidí tebe a tvůj hřích.

Spaluje tě to tak strašně moc,
máš strach a kolem tebe je noc.
Utíkáš sama před sebou,
ale oni tě stejně dostanou.
Tak moc se bojíš!

Stejně předtim neutečeš,ty to víš,
však zabránit tomu neumíš.
Ztrácíš se sama v sobě,
za chvíli stejně budeš v hrobě.
Tak hrozně moc se bojíš!

Vedu svůj prázdnej život,
ničím nenaplněn a nepoznamenán.
Řídím letadlo a jsem pilot,
a musím čelit překážkám.

Stačí nepatrná chyba a spadnu,
všechno záleží jenom na mě.
Ale ne, já to všechno zvládnu,
nebudu už v temné jámě!
Autor Magdiczka, 19.09.2007
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: Haniéčka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková smutná, ale moc pěkná básnička! Hlavně ten optimistickej konec..:-)

10.03.2009 20:19:00 | Haniéčka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí