Moja nenávisť

Moja nenávisť

Anotace: Dnes sa na mňa vysral chalan.. ehma bych vysvetlila vysrala som sa ja na neho lenže on to urobil tym najhnusnejším spôsobom a ja si už slzy kôli nemu nebudem míňať

Sbírka: KNIHA

Nenávisť je to čo obklopuje moju dušu
to čo spája moju silu.
Je vo mne vetšia než žiaľ,
je vo mne vetšia než bôľ.
Ten kto mi nenávisť dal
ten by si velký pozor mať dal!
Stretnem ho a zabijem!
Tým svoju veľkú bolesť ubijem.
Nenávisť ma spaluje
a a ja tu bolesť už nechcem.
Čierna diera vo mne zostala
a moje sŕdce pomali krváca.
Budem ticho brúzdiť ulicami
a zabúdať na tento vzťah zasraný.
To čo mi Juro dal
mi tisíckrát vzal.
Lásku, zmysel pre radosť,
to už nieje moja záležitosť.
Teraz už len hnev v duši bude
kým nového chalana nedostanem
Hnev už necítim, chcem zabudnúť na city,
chcem žiť pomaly a zabudnúť na neho v rýchlosti.
Chcem aby zažil to čo ja
to čo teraz citím,
aby si uvedomil, že dievčatá niesi len lútky.
Chcem aby mal city
a nemal v mozgu chíry,
že si môže robiť s babami
to čo robí so psami.
Odkopne jednum odkopol mňa,
odkopol každú ktorú len mal!
Chcem byť opeť šťastná a
na tvári mať úsmev blažený
to dokážem len po boku chalna
ktorý nieje spomalený,
Ktorý dokáže cítiť, ktorý dokáže milovať
a ktorý babu neodkopne ani keby vyhrá milionára.
Toto je to čo teraz v sŕdci mám
toto je to na čo teraz nezabúdam.
Tak prosím nech sa mi to splní
nech spoznám chalana, ktorý mi za to stojí!
Ktorý ma bude milovať,
ktorého za priateľa budem mať!
Autor Elion666, 19.09.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí