Živočich

Živočich

Anotace: ..rozpustilá..

Bleška a Veška, o nichž pan Werich
napsal pohádku, se mi moc líbí.
Bleška s Veškou po lidském těle
často slídí.
Hledají místa k štípání
nemají pojem o tom, kde jsou místa
k líbání.

Zdá se mi, či nezdá, že člověk je
živočich záhadný?
Občas kousne,
občas štípne,
občas pohladí.
Muž a žena,
jak jsou úchvatní...
Autor Hančí, 20.05.2005
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí