Zajíc

Zajíc

Anotace: Jak jinak - pro děti

Z A J Í C

Zajíček má dlouhé uši;
nesmějte se, moc mu sluší.
sedí tiše, ani muk,
slyší v lese každý zvuk.

Když uslyší cokoli
v lese, v křoví, na poli,
vzpomene si na lišku
a hned zmizí v pelíšku.
Autor cekelina, 20.05.2005
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí