Libertatis causa demonstrat

Libertatis causa demonstrat

Anotace: Moderní báseň se špetkou nadhledu nad aktuálním děním ve světě.

Libertatis causa demonstrat

Bojovníci za svobodu
chrabří hoši přec?
Bijí se hlava nehlava
za jejich „správnou věc“.

Zápal pro boj nechybí
jsou to přece bojovníci
při výcviku nešidí
budoucí to záškodníci.

Boje za svobodu hlásají
dráty s bombou chystají
a s ničím se netají
dech se nám však zatají.

Ovšem, jsou to také lidé
hříchy znají, pošlou crack
i když po nich zbyde
jenom mastný flek.

Osobně je odsuzuji
zná je celé obora
doufám, že se nedostanou
blízko mého domova.

Libertatis causa demonstrat
snažte se jim prosím
obloukem vyhýbat.
Autor Floopy299, 19.09.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí