Prázdno

Prázdno

Anotace: k prasknutí v každé minutě dne

Prázdné srdce
a mysl němá
žádná slova
nevyřčena
v prázdném světě
bez účelu
beze smutku
bez andělů
tak bohatí na samotu
kolik nás je?
s proužkem dýmu
mezi prsty
hledajíce
skoro postý
odpovědi na dně sklenky
v zapomnění u milenky
........
a vzpomínka,
co nás hřeje
(jako poklad)
-neuspěje....
(ale je)
Autor Verena, 19.09.2007
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: Verena
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkná ač neveselá.

19.09.2007 22:38:00 | Psavec

tam nic nenajdeš ... je lepší hledat jinde

19.09.2007 20:33:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí