Poučení

Poučení

Anotace: Náhodná myšlenka při čtení milostné poezie:o)

Poučení

Spatřil jsem reliéf.
Krásný znak vyrytý do stříbra.
Rychle se blíží.
Nemám z něho dobrý pocit.
„BUM“
Tma a pak jen bolest.
Byla to pěst spolužáka a na ní leskl se prsten,
nesoucí reliéf.
Který se mi navždy vtiskl do čela.

Spatřil jsem číslo.
Hodně matně.
Myslím že si neslo hodnotu 43.
Blížilo se hodně rychle.
Vzpomněl jsem se si na reliéf.
„BUM“
Tma a pak jen bolest.
Byla to bota opilého skinheada.
Na to číslo nezapomenu.

Dnes když spatřím něco zajímavého,
zavírám oči.
Možná pro to nevidím co vidět mám.
Nespatřím už ptáky.
Nespatřím očí dívky která mě pohladí po tváři.
Mám totiž strach z létajících a rychle se pohybujících předmětů.
Autor JimmiV, 20.05.2005
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí