Mušketýr

Mušketýr

Anotace: ................

Jsem Francesco,
z kraje Burgundského,
kord zbraní je mojí,
mušketýrem jsem se stal,
pro dámu krásnou bych padl,
leč rudou růži,

dámě jedné dluží,
za pomoc v zlé bídě,
kdy zlaťáků moc nebylo v kapse mé,
i dost trpěl jsem tehdy hlady,
na nebezpečné cestě,
do Paříže,

koně od ní jsem darem dostal,
abych brzký čas dorazil,
o její tváři nežné,
tělem jak venuše,
očkách modrých,
zdá se mi stále,o ní ve snech...
Autor Vlk v rouše, 19.09.2007
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paráda ... jsi čím dál tím lepší :o)

20.09.2007 12:49:00 | Hesiona-Essylt

Mám rád Tvé mušketýry...

19.09.2007 23:18:00 | Bíša

Hele Francesco, dobrý, dobrý...

19.09.2007 21:37:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí