jednou v noci

jednou v noci

Anotace: něco pro mě o mě:)

Potkala mě krásná víla,
říkala mi človíčku,
ukryta je v tobě síla,
ty máš dobrou dušičku.

Magie co v tobě dýchá,
všechnu zlobu ubije,
musel´s poznat co je pýcha,
lež a taky fůrie.

Bez zla dobra nikdy není,
tak jako dne bez noci,
zlé se v dobré vždycky změní,
jenom trochu pomoci.

Slib mi proto, že zlým lidem
správnou cestu ukážeš,
vždy že budeš jednat s klidem,
já vím, že to dokážeš:)
Autor lu.k, 19.09.2007
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: Martanka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak to ti držím palce :)

20.09.2007 13:29:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí