Lineární fázová charakteristika

Lineární fázová charakteristika

Anotace: Co musí impulsní charakteristika systému splňovat, aby byla fázová charakteristika lineární?

Redundantní podmínku opět v rámci cvika,
há en rovné há, en mínus jedna mínus en,
pak lineární,fázová je charakteristika,
a já zabil další blbej den.
Autor Skrat, 20.05.2005
Přečteno 452x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí