Život

Život

Anotace: tak, jak to je...

Život jsou květiny, moře, lesy,
život je to, co přináší štěstí,
život je, když nejsi sám,
v životě se oddej hrám.

Život je slovo, které nevnímáš,
víš že je, když umíráš.

Pak uvědomí si každý,
kdo by chtěl žít,
co všechno za život
stačil promarnit...

Život je čas,
nestihneš všechno,
ať snažíš se sebevíc,
zjistíš, že nestihl jsi nic.

Tolik jsi toho chtěl říct,
tolik jsi chtěl zažít věcí,
a života - času - málo je,
teď plno máš řečí...
Autor Lissette, 20.05.2005
Přečteno 2747x
Tipy 2
Poslední tipující: katerina.johana
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (27x)

Komentáře

Je to psáno takovou zajímavou lehkostí.... moc se mi líbí

14.12.2005 18:05:00 | Palička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí