Prolog

Prolog

Anotace: co dodat....

Já sedím tu a píši básně,
o věcech, které v srdci mám,
cítím se s nimi prostě krásně,
jednou je všechny lidem dám.

Přál bych si, aby alespoň jeden,
našel se člověk na světě,
který by cítil býti se sveden
a zas byl na čas dítětem.

Těm zbylým duším, které se trápí
a nemohou se vrátit zpět,
bych touto sbírkou, alespoň trochu,
nahradit chtěl jim sladký květ.

A pokud ani nektar z květu,
nedokáže je utišit,
vzkazuji jim jen jednu větu,
"Tak naučte se šťastně žít!"
Autor lu.k, 20.09.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí