Pod prastarou lípou

Pod prastarou lípou

Anotace: tak tohle je jedna z těch jiných

Pod prastarou lípou větrem stokrát ohýbanou
seděl muž, co viděl podívanou
jež změní život hladce -
Boha spouštějícího se na kladce.

A uzřel dva dlouhé stíny,
štíhlé paže Madoniny,
zacloňujíc slunce záři,
bílá pera v kalamáři.

Otevřel oči a zřel jen tmu,
havraní křídla ve větru.
Autor hajena, 20.05.2005
Přečteno 666x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí