Sbohem ti dávám

Sbohem ti dávám

Anotace: ...

Stále mám ten divnej pocit
jako bych kámen v břiše měla,
stále se dívám z okna
v ruce nedopitá vodka
a na stole tvoje fotka leží.
Hlava mně bolí,ruce se třesou,ze spaní křičím
RÁDA TĚ MÁM!
Chápu jen málo a stěží,o co tu vlastně běží
a že tvůj spánek hlídá jiná.
Tak pouštím si plyn a beru si prášky,na zápěstí pokládám ledovej nůž.
Lásko k tobě stonám na onen svět se schovám
tak naposled ti volám.
Víš předtím dala jsem ti lásko má sebe,
to předtím dala jsem ti všechno co mám.
Je mi smutno a jako malá tu brečím
a slabá jsem jak ve větru pták
nad tvou fotkou teďka na zemi klečím.
Vrať se-chybíš mi,ty nevíš jak.
Autor Pájík, 20.05.2005
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí