Však ty víš

Však ty víš

Anotace: věnováno Milušce

Sedím a jen blbě civím,
na blondýnku s rozumem,
jak si hraje se svým milým
a míchá mu osudem.

Ona ví, že on má rum rád,
tak mu stále dopřává
a až příjde mohutný pád,
štěstím celá roztává.

Teď má zvláštní příležitost,
na chvíli se vrátit zpět,
do doby kdy byla bytost,
svobodná jak luční květ.

Čas svobody utek v mžiku,
tech pár hodin pryč je hned,
ta holka má prostě kliku,
u nohou jí ležel svět.
Autor lu.k, 21.09.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí