Fantazie na pokraji reality

Fantazie na pokraji reality

Anotace: Tak nějak to bude :-)

Modré bublinky
v naší malé koupelně, vznášející se
bez pravítka
vzhůru, kolmo, souměrně.

Vystihují mojí skvělou představu,
že na vlnách fantazie,
zkouším najít kompromis.

Jako kočka s myší malou
celistvě se nabízím,
svému tělu, kapce vody, stékající do pohody.

Možná vzkřísím nové snění,
které u mě vidět není.

Život blázna /nerozumím/
strhující divadlo,
narýsovat..to si umím,
jen aby to dopadlo.
Autor Pišák, 21.09.2007
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, jenůfa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, velmi!

07.10.2007 19:13:00 | Bíša

Pekne napsane..

21.09.2007 23:20:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí