Devatero

Devatero

Anotace: 1.8.2002 - jej to už je dávno...

Za devatero řekami
za kamenou sochou
sedí slimák na zemi
povídá si s mouchou
A ona mu vypráví
kde včera všude byla
Mu slzy z očí tryskají
a smutně se dívá
Za devatero řekami
za kamenou sochou
sedí Nuda na zemi
povídá se Svobodou
Autor Ahimsa, 20.05.2005
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezký, líbí. Nudu znám jenom z doslechu, Svobodu z denních cest. Perfektní.

24.01.2006 19:13:00 | Alea - kometa kdovíco přinese

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí