Rozpusť si vlasy

Rozpusť si vlasy

Anotace: ...tu svou krásnou hřívu...:)

Rozpusť si vlasy,
vpletu do nich příběh dnešní noci.
Jak by řekl klasik...
nokturno plné lásky, mám takový pocit.

Pytlík plný starostí
zalej horkou vodou, nech ho utopit.
V hrnku sladkých radostí
smoč své rty, zkus zuby vášeň uchopit.

Rozpusť si vlasy
a starosti ať uplavou.
Dnes žádné asi,
projdem ráje dálavou.

Roztáhni křídla a nechej se nést
větrem, co přivál sem z nebeských cest.

rozpusť si vlasy,
rozpusť se mi v náručí.
Dnes už žádné asi,
touha nás vše naučí.
Autor DodgerKT, 20.05.2005
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí