Kecy.

Kecy.

Anotace: Opět text pro mužskou kapelu...Jen nevím nakolik jsem vystihla chlapský úhel pohledu...

Nechte si svý blbý kecy,
nelezte mi do života,
tohle jsou jenom mý věci,
jenom já vím,
kde mě tlačí bota!

Domov, práce, zaměstnání,
stereotyp všedních dnů,
a mě chybí milování,
s něžnou dívkou tajných snů!

Tak nechte si svý kecy,
já svůj život dál si vedu,
vymlouvat se nedovedu,
poslouchat jen řeči!

Prej na smutek si dej lahvinku,
pak zkus holku na hodinku,
holka k mání za pár kaček,
dá ti lásku bez vytáček!

Každý z vás prý ví to líp,
když lásky se mi nedostává,
co mě může zachránit,
mnoha lidem se to stává,
jen nechte si svý kecy,
to mi teda děsně vadí,
zvlášť když kecaj Kamarádi!

Nechte si svý blbý kecy,
nelezte mi do života,
tohle jsou jenom mý věci,
jenom já vím,
kde mě tlačí bota!
Autor Krtica, 20.05.2005
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí