Konec

Konec

Anotace: ...

Malý záchvěv radosti,
utekl pod kámen,
protože byl sám.

Uprostřed vírů malosti,
když se vším je amen
a svět je dokonán.

Už jenom bloudí duše,
po krajinách měst
a neví že jsou lidé.

Láska? Zní tak suše.
Nechávám se nést
a zapomínám vidět.

Slunce je tak temné
a úsměvy zkažené,
že nestojí za to žít.

Možná je to ve mně,
kde všechno je raněné,
ale nechám to být.
Autor Demedalex, 22.09.2007
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Koskenkorva
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

odpovida, ac me to mrzi..

25.11.2007 00:20:00 | Kláárchen...

... na výbornou :o)

23.09.2007 11:34:00 | Hesiona-Essylt

Pěkně napsané, líbí se mi.

22.09.2007 22:21:00 | Psavec

Nenechávej...

22.09.2007 13:27:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí