Nový život

Nový život

Anotace: Snad se mi zase blýská na lepší časy

NOVÝ ŽIVOT

Zatáhlé nebe
a zmatek v ulicích,
jen kousek Tebe
a slunce visící

Ráno jak z knihy vystřižené
a srdce do teď z těla vytržené
Dnes jako by vrátil se do něj nový život

Snad živá voda jej polila
prázdnota ztratila se ze života
a já ožila
Autor Véjinka, 22.09.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavně neztratit naději! ;-)

22.09.2007 15:19:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí