No tak ti píšu...

No tak ti píšu...

Anotace: Příšel vám někdy dopis??Dopis odjinud...?

No tak ti píšu...
je tady krásně
je tady teplo
a je nás tu dost.

No tak ti píšu...
vidíš to jasně?

Málem mě kleplo,
prý nejsem jen host.

No tak ti píšu...
Prázdno mě tu svírá
I přes ty spousty lidí
každý je tu tak sám...

proto ti píšu...
Nedějě neumírá
a ten kdo to nevidí
prý dostane se k nám.

Tak proto ti píšu...
říkal jsi než jsi mě střelil
abych ti napsala
až teda dorazím.

Přišlo ti to veselé
ale to ses zmýlil
já jsem se nesmála...

Neříkej,že tě nemrazí.

No tak ti píšu...
tos ani nečekal :)
přikládám pohled...
viď,jako na zavolanou.)

A víš, kde jsem?
V pekle...Taky ses tak polekal?
musím končit,lásko,ale neboj
co vím,tak brzy na shledanou...
Autor mosquito, 22.09.2007
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná.

24.09.2007 07:55:00 | Azazen

:o)

22.09.2007 16:25:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí