Padlý

Padlý

Anotace: ... V dobru vidí zlo a ve zlu dobro ... /Kráčí temnou cestu v přesvědčení, že on je ten správný/

xxxxxxxxxx
x Padlý x
xxxxxxxxxx

Spoután ve své marnivosti
Okovy, jež jsou pohlazením
V zapomnění o pravé ctnosti
Jež pro tě bylo v oku trním

Pod polštářem z černého peří
Skrýváš své sny po rozednění
Toužíš se zmocnit všech, kteří
V srdci mají krev, jež jim pění

Vzdávat se nadějí a trpět
Bolestí, jež rozervává srdce
Chceš přestat dříve než opět
Osudu vichr tě srazí prudce

Uhasíná záře
Do ruda se barví tváře
Plamen žhne
Každý ti strachy uhne
Aura se rozplývá
Již mezi rohy nevyčnívá

. . .
Autor Nikytu, 22.09.2007
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pod polštářem z černého peří... to je moc dobrý!!! Pěkná :-)

22.09.2007 22:36:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

Pěkné, líbí se mi.

22.09.2007 21:15:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí